madam azlin

madam azlin

Monday, March 14, 2016

ikea..

salam semua...

sape2 nak shopping barang2 ikea boleh jenguk2 IG saya 

IG: ikea.shopperr

banyak barang2 menarik dan harga berpatutan...

TQ guys.

Wednesday, July 29, 2015

empire season 1 layan.....


cerite ni dah lame gak la..tp aku baru follow mase puase aritu..tu pun layan kat astrok..x sure dia official keluar bile...mule2 tgk mcm dh hujung2 cerite..pastu mcm ignore je la..sbb x phm kan..pastu time2 bulan puase aritu mcm sangap sikit..bosan...tgh2 hari xtau nk buat ape..layan la cerite ni..kebetulan astrok ade buat marathon episode..

mule2 tgk episode dah ke 4..tp still blh paham konflik dorang ni..nasib astro lepas tu ade tayang episode 1..jd dh mcm ape enta..mule2 tgk episode 4 pastu patah blk episode 1 hehehehehe..lantak la..janji lebih paham..

cerite ni ade 12 episode..so season 2 aku cek bulan 9 baru ade...pergh...mmg lame gile la nk menunggu..cerite ni berkenaan 1 company muzik produce penyanyi berbakat...tp dlm company ni yg byk involve family dorang gak..dari skandel bapak dia..anak dorang..mcm mane dorang nk buat lagu..konflik sape nk pegang company..blm lg bapak dorang x blh tgk org lain senang..ade je nk di caras nye...

dalam company ni laki bini dah cerai..tp masih lg berbaik..sbb masing2 ade kepentingan..yg bekas bini dia ni pandai gubah lagu..asal bini dia gubah lagu je mesti meletop...that why walaupun dah cerai ex laki dia ni xnk lepas kan bini dia...blm lg masalah anak2 dorang..tp serius lagu dlm cerite ni semua best...x caye???sila download dan layan ye...dah layan smp abis jgn jd mcm aku...x puas ati..season baru lambat gila nk keluar..heheheheh





**************************************************************************
TRIPLE T

                                                          PROMOSI TRIPLE T

Khasiat Gabungan Herba Yang terkandung dalam Triple-T byDRAZLAN


      1. Sebagai Rawatan Alternatif Untuk Batu Karang Dan Gout

2. Sebagai Rawatan Alternatif Untuk Antipiretik

3. Sebagai Agen Anti -Radang Dan Analgesik

4. Sebagai Antimikrobial 

5. Sebagai Ejen Hepatoprotective

6. Sebagai Agen Hipoglisemik

7. Berkesan Untuk Mengurangkan Hiperglisemia Dan Memperbaiki Profil Lipid

8. Sebagai Rawatan Alternative Untuk Mengawal Tahap Gula Dalam Darah.

9. Bersinergi Untuk Tamoxifen (Kandungannya Untuk Membunuh Sel Kanser)

10. Memberi ¬Kesan Anti - Estogenic.

11. Sebagai Agen Anti - Angiogenik

12. Mengekalkan Kesihatan Umum

13. Antioksidan Yang Tinggi Dan Penghapus Radikal Bebas

14. Selamat Dan Tiada Ketoksikan In Vitro Dan In Vivo

15. Mengurangkan Hiperglisemia

16. Memperbaiki Hati Dan Buah Pinggang 

17. Merangsang Pertumbuhan Semula Sel Hati Dan Buah Pinggang Yang Lebih Sihat

18. Mengurangkan Pertumbuhan Tumor  

19. Menurunkan Jumlah Kolesterol Darah

20. Mengurangkan Risiko Kematian Akibat Penyakit Kardiovaskular .





>>>>>>>>BERMINAT BOLEH SMS/WHATSAPP KE 0123908664 ATAU EMAIL KE azlin.arisfadilah@gmail.com


Tuesday, July 28, 2015

AIR NABEEZ

Air nabeez adalah air rendaman (infused water) kurma / kismis (raisins). Kurma atau kismis di rendam dalam air masak semalaman (dalam wadah yang bertutup) dan diminum keesokkan paginya.

Sumber mengatakan: air nabeez ini merupakan kegemaran Rosulloh SAW. Nabi merendam beberapa butir kurma atau kismis (salah satunya) di dalam air untuk semalaman (dalam wadah bertutup) dan meminum air rendaman kurma tersebut diwaktu pagi hari. Airnya nabi minum & buah kurma yg sudah lembut, nabi telan sekali telan.

selama ni kita sebuk beli lemon la..starwberi la...nk buat infused water..ni care paling mudah dah jimat..xperlu simpan lame2..

Cara membuat air nabeez :

Rendamlah beberapa butir kurma (sebagusnya dalam bilangan ganjil) ke dalam air masak didalam segelas air. Alangkah baiknya dibuat pada waktu sore menjelang malam, dan pastikan gelas rendaman kurma tersebut tertutup rapat. Keesokkan paginya (+ 8-12 jam setelah perendaman), air rendaman baru boleh diminum & buah kurma hasil rendaman yang telah lembut itu, dimakan begitu sahaja.

Kurma yang baik digunakan untuk membuat air nabeez adalah kurma ajwa. Tapi kalo tidak ada kurma ajwa ~ bisa menggunakan buah kurma yang lainnya.

Kalau ingin membuat air nabeez dengan menggunakan buah kismis pun bisa. Caranya ambil segenggam kismis, kemudian direndam dalam segelas air. Dan dibiarkan semalaman seperti membuat air rendaman kurma.

Kalau ingin meminum air nabeez di waktu pagi hari, siapkan rendaman kurma / kismis pada sore menjelang malam. Dan kalo ingin meminum air nabeez di waktu malam, buatlah rendaman kurma / kismis di waktu pagi hari (+ 8 sampe 12 jam perendaman).

Larangan dalam membuat air nabeez :

Hanya menggunakan salah satu daripada kedua buah2an (Kurma / Kismis) pada satu2 waktu. Tidak boleh mencampurkan antara kurma & kismis dalam membuat air nabeez. Maksudya tidak boleh mencampurkan kedua buah tersebut dalam satu wadah.

Air nabeez bila tersimpan di dalam lemari es bisa bertahan 1 hingga 2 hari.

Tetapi dilarang meminum air rendaman kurma / kismis yang sudah memasuki lebih dari3 hari. Ini disebabkan air rendaman kurma / kismis yang dibiarkan melebihi 3 hari terjadi proses fermentasi, yang menjadikan, air rendaman kismis / kurma tersebut menjadi arak, dan hukumnya haram untuk diminum.
Oleh karena itu, lebih baik membuat air nabeez fresh daily.

Dalam meminum atau menikmati Air nabeez ini dapat ditambah dengan susu / yogurt untuk dijadikan smoothie juga.

Khasiat air nabeez

Air nabeez adalah minuman berakali, yang mampu menolong membuang kelebihan asam pada perut dan memulihkan sistem pencernaan tubuh. Juga membantu badan untuk menyingkirkan bahan2 toksin yang berbahaya didalam tubuh. Dalam kata lain berguna sebagai sebagai detox.

Disebabkan air nabeez tinggi akan kadar fiber, ia mampu membantu proses pencernaan yang baik & meningkatkan / menajamkan fikiran. Agar kita tidak mudah lupa.

dah tahu care2 nye..arini kene cari kurma kat kedai pak arab..mlm ni nk start buat...


********************************************************************************************************************************
promosi TRIPLE T klik DISINI

AGENT TRIPLE T
0123908664/AZLIN

koleksi beg tangan murah online


sebelum puasa hari tu sebuk buat persiapan baju raya..kasut raya...kuih raya...semua la berkaitan raya sampai terlupa nk masukkan list raya untuk beg..padahal setiap tahun x pernah miss tang beg tangan...alamat nye time raya pkai beg lame..ok tu xpe lg..lepas raye pulak musim org buat open house sane sini..of kos la jumpe ramai kawan2 sedare mare...tang baju dah tip top..kasut confirm meletop.aksesori mengelip2.alamak tang handbeg pulak fail..acaner tu kawan2????

itu dah jadi masalah..ade masalah lain pulak timbul..malas nk keluar shopping..tau2 jela skrg musim panas berdenting..nk berasak2 pegi shopping mall mmg x la kan..itu blm kira kos tu..keluar rumah naik kete minyak.duit..,mkn2 duit lg..parking kete duit lg...semua duit2..last2 bajet untuk beli beg abis kat situ je...haishhh dunia2..

ingin kan koleksi beg tangan cantik dan harga berpatutan? tak perlu habis kan duit sehingga beratus ringgit untuk bergaya..walaupun harga murah tp nmpk cantik pun dah kira bergaya tau..bg yg suka mengumpul koleksi beg2 gaya terkini dan ingin memiliki harga yang berpatutan dengan pelbagai jenama boleh di dapati di KOLEKSI BEG TANGAN MURAH ONLINE. sgt mudah pantas dan jimat wang jimat masa... jom dapat kan segera.








Monday, July 27, 2015

TRIPLE T BY DR AZLAN


PROMOSI AIDILFITRI

AGENT BANGI/KAJANG/CYBERJAYA/PUTRAJAYA 
(DAT 005/2) AZLIN/0123908664

Pernah anda dengar tentang penyakit 3 serangkai (diabetes/darah tinggi/jantung)? sekiranya anda ada kencing manis, risiko untuk diserang sakit jantung adalah amat tinggi. ini adalah disebabkan ubat kencing manis di ambil dalam jangka mase yang lame. bahkan sekiranya bergantung pada ubat shj penyakit buah pinggang juga akan menyerang. ini adelah disebabkan kesan dari ubatan yang kita ambil dalam jangka masa yang panjang.

Oleh itu produk Triple T by drazlan sedia membantu anda sebelum penyakit lain menyerang di dalam badan anda. usah risau semua bahan2 digunakan adalah dari bahan semula jadi.

Khasiat Gabungan Herba Yang terkandung dalam Triple-T byDRAZLAN


      1. Sebagai Rawatan Alternatif Untuk Batu Karang Dan Gout

2. Sebagai Rawatan Alternatif Untuk Antipiretik

3. Sebagai Agen Anti -Radang Dan Analgesik

4. Sebagai Antimikrobial 

5. Sebagai Ejen Hepatoprotective

6. Sebagai Agen Hipoglisemik

7. Berkesan Untuk Mengurangkan Hiperglisemia Dan Memperbaiki Profil Lipid

8. Sebagai Rawatan Alternative Untuk Mengawal Tahap Gula Dalam Darah.

9. Bersinergi Untuk Tamoxifen (Kandungannya Untuk Membunuh Sel Kanser)

10. Memberi ¬Kesan Anti - Estogenic.

11. Sebagai Agen Anti - Angiogenik

12. Mengekalkan Kesihatan Umum

13. Antioksidan Yang Tinggi Dan Penghapus Radikal Bebas

14. Selamat Dan Tiada Ketoksikan In Vitro Dan In Vivo

15. Mengurangkan Hiperglisemia

16. Memperbaiki Hati Dan Buah Pinggang 

17. Merangsang Pertumbuhan Semula Sel Hati Dan Buah Pinggang Yang Lebih Sihat

18. Mengurangkan Pertumbuhan Tumor  

19. Menurunkan Jumlah Kolesterol Darah

20. Mengurangkan Risiko Kematian Akibat Penyakit Kardiovaskular .



         KEBAIKAN Daun stamineus

Hampir keseluruhan bahagian pokoknya boleh digunakan. Kehebatan penyembuhan pokok ini adalah lantaran kandungan kimianya yang hebat seperti cirsimaritin, myoinositol, orthosiphon, pillion, rhamnasin, bmlt oioioldsalvigenin, kerotin, kerotinoid, minyak pati, flavanoid, glukosid, glikoprotein, saponin dan terpenoid. Pokok ini telah terkenal sejak turun temurun kerana dapat membuang dan mencuci darah dari toksid yang berlebihan. Juga dapat membantu tubuh mengeluarkan bendalir berlebihan terutamanya dari sendi. Mengandungi kandungan kalium yang mencukupi untuk menggantikan kehilangan kalium dari badan semasa pembuangan air kencing. Ia juga tidak mendatangkan masalah pada buah pinggang seperti kebanyakan ubat-ubat moden. Dapat juga merawat penyakit lain seperti gout, athriris, reumatik dan penyakit batu karang, selain dapat mencegah pembentukan batu karang dan jangkitan saluran kencing, diabetes and nephritis. arteriosclerosis (capillary dan masalah peredaran darah), Terkenal juga dengan khasiatnya untuk merawat kencing manis, mengurangkan kadar kolesterol darah, menurunkan tekanan darah tinggi dan melegakan kekejangan smooth muscle pada dinding organ dalaman disamping sifat antiseptiknya.

KEBAIKAN Daun Ficus

Untuk perubatan, pokok ini berkesan untuk menyembuh dan membetulkan kerosakan urat saraf dengan cara mengeringkan 2-3 helai daunnya (campuran antara pokok jantan dan betina) dan direbus dengan 3 cawan air hingga tinggal secawan. Minum airnya bila suam. Ia juga boleh digunakan untuk mengembalikan rahim kekedudukan asal dan mengecutkan rahim untuk perempuan baru lepas bersalin. Ia juga boleh digunakan untuk mengubat paru-paru berair. Selain dari daun dan akarnya yang direbus, buahnya juga boleh dimakan (sebanyak 3-5 biji sehari) untuk menyihatkan badan

Air rebusan daun, batang, akar, dan buah pokok ini terbukti dapat menyembuhkan penyakit paru-paru berair, sakit pinggang, mengurangkan keletihan, dan yang paling utama ialah ia mampu meningkatkan keinginan seks bagi pasangan suami isteri. Ia juga dipercayai dapat bertindak balas terhadap rangsangan hormon lelaki untuk meningkatkan daya ketegangan alat kelamin. Daun Ficus boleh dipetik dan dikunyah semasa segar.
  Ia juga boleh dikeringkan agar lebih tahan lama. Apabila diperlukan, rebus daun kering tadi dan minum airnya bagi memulihkan tenaga.

 1. Herba ini dipercayai dapat menyembuhkan, membetulkan kerosakan urat saraf dan mengekalkan keayuan serta awet muda.

 2. Herba ini juga dipercayai dapat diminum sebagai tonik kaum wanita dan sering digunakan untuk mengembalikan rahim ke kedudukan asal serta mengecutkan rahim untuk perempuan baru lepas bersalin.

 3. Herba ficus dapat dipercayai boleh merawat sakit paru-paru berair, kencing manis, buasir, darah tinggi, lemah jantung, cirit-birit dan meningkatkan keinginan seks lelaki dan wanita.

 4. Herba ini dipercayai dapat membantu mengatasi masalah-masalah berkaitan kaum wanita seperti keputihan dan membantu menambah tenaga.

KEBAIKAN TEH HIJAU

Lembutkan kulit- 
         Jika kulit anda terluka, melecet atau digigit serangga, teh hijau boleh membantu. Rendamkan sehelai kapas bersih ke dalam teh hijau dan tekankan pada bahagian kulit berkenaan. Teh hijau secara semula jadi mempunyai bahan antiseptik yang menghilangkan rasa gatal dan lebam. Anda juga boleh mengawal bintik-bintik keradangan, kulit yang melecur, bekas tanda cacar dan mata yang bengkak disebabkan oleh tidur yang tidak cukup.

         Lindungi kulit- 
         Di makmal kajian, teh hijau disapukan terus ke atas kulit kerana ia membantu untuk menghilangkan kanser kulit yang bertindak akibat daripada pendedahan di bawah sinaran matahari. Sebab itu juga, anda melihat lebih banyak khasiat teh hijau digunakan dalam produk krim selar kulit dan pelembap kulit. Kandungan teh hijau juga membantu mengekalkan fungsi saluran darah yang mengembang dan mengecut pada kadar yang betul.

         Pelindung memori- 
         Teh hijau secara tidak langsung menolong mengekalkan kecergasan memori atau fungsi otak. Seorang dewasa yang meminum dua gelas teh hijau akan merasai peningkatan masalah kognitif daripada mereka yang tidak menggemarinya. Ini kerana dos antioksidan yang terkandung dalam minuman ini dapat melawan radikal bebas yang merosakkan saraf-saraf dalam otak.

         Pencegah kanser- 
         Menurut satu kajian yang diterbitkan dalam Journal of Cellular Biochemistry edisi Julai, kandungan polifenol yang terdapat dalam teh berperanan sebagai pencegah kanser. Daun teh hijau yang telah dikeringkan mempunyai 40% kandungan polifenol. Polifenol adalah sejenis antioksidan yang sangat kuat yang mana ia mampu meneutralkan radikal bebas yang menjadi penyebab kanser. Selain itu, sejak 20 tahun lalu telah dilakukan kajian terhadap teh hijau ni dan kesannya terhadap kanser melalui percubaan terhadap haiwan. Sejak itulah pengambilan teh hijau ni makin dipercayai dapat mengurangkan risiko terkena penyakit kanser.
  
         Memanjangkan hayat- 
         Banyak kajian telah membuktikan antioksidan yang terdapat dalam teh dapat melindungi tubuh daripada penyakit tertentu seperti masalah sakit jantung, strok dan kanser. Flanovoid iaitu sejenis antioksidan yang terdapat dalam 3 cawan teh adalah lapan kali lebih kuat dari yang diperoleh daripada sebiji epal. Satu kajian telah dilakukan di daerah Schizouka, Jepun pada tahun 1994. Hasilnya, kadar kematian masyarakat di situ 10 hingga 15 peratus lebih rendah dibandingkan dengan kadar kematian di daerah Jepun yang lainnya.

        Menurunkan berat badan- 
         Sudah tentu perkara ini menarik perhatian ramai kerana teh hijau mempercepatkan proses pembakaran kalori dengan menghalang penyerapan lemak arteri dan kolesterol. Satu penyelidikan yang di buat oleh International Journal of Obesity telah membuat kesimpulan berdasarkan kajian mereka bahawa ekstrak teh hijau mampu meningkatkan pembakaran kalori dan lemak dalam badan.

        Mencegah penyakit gigi-
         Polyphenol dalam teh hijau mempunyai kandungan anti bakteria yang membantu mencegah penyakit gingivitis dan periodontal dengan cara membunuh bakteria berkumpul dalam mulut yang menyebabkan kerosakan gigi. Tindakan anti bakteria ini juga dikatakan berkesan dalam merawat halitosis atau masalah mulut berbau dengan cara membunuh bakteria penyebab bau busuk.

Mencegah keracunan makanan- 
         Disebabkan teh hijau terkenal sebagai pembunuh bakteria, meminum teh hijau dapat menurunkan risiko keracunan makanan akibat bakteria kerana teh hijau dapat mencegah tumbuhnya bakteria yang berbahaya seperti clostridia dan E. coli. Apabila terkena cirit birit, anda disarankan untuk minum teh hijau yang pekat untuk merawat. Teh hijau ni merupakan agen pembasmi kuman yang paling kuat kerana ia mempunyai kesan anti toksik dalam toksin yang dihasilkan oleh bakteria.


         Menurunkan tekanan darah-
         Penyebab utama hipertensi adalah sebuah enzim yang dikeluarkan ginjal. Ubat hipertensi yang terkenal adalah ACE inhibitor. Teh hijau merupakan inhibitor ACE di mana beberapa penelitian menunjukkan tekanan darah tinggi menurun setelah diberi ekstrak teh hijau.


JOM DAPATKAN TRIPLE T SEKARANG!!!!
STOK ADELAH TERHAD

HARGA JUALAN

RM140 (harga sebelum promosi)

UNTUK MENDAPAT HARGA PROMOSI SEMPENA AIDILFITRI
SILA sms/whatsapp TT ke 0123908664 (Azlin) 


ANTARA TESTIMONI KAMI..










Monday, June 1, 2015

entry auntum korea..

entry korea sebelum ni tergendala..akibat mood x muncul tibe..sampai plan ke korea untuk 2nd time..mane xnye dpt tiket murah..bulan 8 air asia promo...harga tiket murah gile time tu..return tiket ktorg dpt RM4++..so confirm berape org nk pegi..ktorg grab terus..tujuan pegi 2nd time ni untuk topup balik mane tmpt ktorg x pegi..lagipun tahun sebelum tu ktorg pegi jatuh hari chuseok. hari chuseok ni mcm perayaan bg dorang kire mcm kat sini mcm hari raya.. so sape2 nk pegi harus check dulu calender korea..kalau x..nnt akan rugi mcm ktorg..public holiday ramai org..pastu byk tmpt tutup..spoil mood.

so dalam mase 2 bulan lebih ktorg kene kumpul duit (belanje/hotel/transport)...mmg mental gak la time tu..tp nk buat mcm mane..dh book tiket..kene gak pegi..nasib ktorg ade pengalaman..jd symtom serabut tu agak kurang..ktorg pegi lebih kurang 6 hari 5 mlm..pilih bulan nov sbb time ni musim auntum..mmg syok...pemandangan cantik..cuace sedang2 sejuk walaupun hampir 1c...

bile dah beli tiket 2nd plan booking tempat tinggal..so ktorg mmg pilih tmpt lame balik..BOA guesthouse..guesthouse ni mmg ktorg rekemen sape nk pegi..dekat dgn train station..pastu untuk pekakas masak/pinggan/cawan dorang asing untuk muslim..so korang x yah risau pasal peralatan nk masak..lg 1 kat situ ade surau kecik untuk org muslim sembhyg..lengkap telekung semua..that y tempat tu jadi pilihan org muslim bile travel ke seoul selain itaewon.

untuk entry kali ni aku kasi share itinerary ktorg sepanjang kat sane..ktorg kat sane jalan sendirik..cume time nk ke eveland je ktorg pkai tour sbb tumpang sekaki family membe ktorg kebetulan pegi sane jugak.

hari pertame:
-sampai airport beli T money dekat GS25(mcm 7E)..T money ni mcm TnG..so korang nk pegi mane2 naik train just pkai T money je..untuk topup depend berape hari korang kat sane..tp bg aku 30000 won dah cukup..selain blh pkai untuk train kalau korang nk beli air ke makanan pun blh tp kene cari kedai yg accept T money tu..

-lepas tu ktorg ke namsan tower.ambk gamba balik..

hari ke 2:

-1 hari ke everland..kat seoul ade 2 team park..1 lotte 1 lagi everland..lotte more untuk budak2...kalau everland byk game mcm nk bunuh org...so aku lebih prefer everland..seronok..kalau korang pegi everland make sure spent 1 hari..sbb nk main1 game ambk mase lame...

hari 3:

-hari shopping..kalau nk beli sevenior dgn kerongsang area nandaemun..kat situ byk sevenior murah2 dgn brooch..
-pastu pegi dongdaemun.tempat kat sini kalau nk shooping kain cotton murah2..4 meter 10000 won lebih kurang rm30..kalau dtg sini sila la borong kain banyak2..dah la kain jenis lembut pastu sejuk

hari 4:

-oleh kerane ktorg bwk membe2 kaki k pop so ktorg jalan2 area opis penyanyi k pop ni..ktorg sempat ambk gamba dekat JYP/CUBE/SM/FNC...tp hari tu xde luck sbb xnmpk sorang artis pun..yg nmpk van dorang je..mmg xde rejeki..
-pastu ktorg ke myeongdong..kat sini kalau nk cari skin care murah2 siap free gift blh dpt kat area sini..serius...harga lagi murah dari malaysia..
-pastu ktorg shooping beg area eng hwa universiti...sape2 nk cari beg2 latest yg xde kat malaysia blh beli kat sini..harga dah la murah..kualiti tip top...

hari 5:

-ktorg singgah nami..kat sini kalau nk ambk gamba menarik pegi time auntum...serius cantik..tambah sejuk gile...
-lepas tu ktorg pegi insadong..

hari 6:
-balik ke malaysia..

rase ini kot itinerary ktorg...rase ade kot tempat aku lupe masuk..almaklum la..dh 6 bulan lepas so kalau korang nk itinerary detail boleh email aku ye...

namsan tower

agak2 nk kunci hati korang kat sini siap2 bawak pad lock..

everland

everland



nmpk x roller coster tu..kalau korang dtg sini wajib naik..


us

ni area istana...aku lupe ape name istana ni

kalau pegi musim auntum wajib masuk sini..cantik2 nk ambk gamba

kalau ambk gamba pra wedding cantik tau kat sini

CUBE 

JYP

kalau pegi nami..wajib rase nasi goncang
kalau pegi area hongdae ade kedai pizza..sila try pizza dorang..sgt sedap

ni area namsan tower



kat everland kene bersedia dari segi mental dan fizikal..1 game ambk mase 2 jam beratur

dpt gak ambk gamba dgn girl2 korea pkai hangbok

afdlin shauki korea..sape penah pegi korea mesti kenal mamat ni

dlm train jgn terkejut masing2 senyap aje..masing2 tgk handphone..



kagum dgn playgorund dorang..siap tmpt bersenam dgn sediakan hola hop..

masjid dekat itaewon

sorry gamba agak tunggang langgang...so sape2 nk dpt kan detail itinerary ke korea boleh email aku azlin.arisfadilah@gmail.com










Wednesday, March 18, 2015

halllooooo

gile lame x update blog....serius ni bukan tahap bersawang...blh jd blog puake...(ala2 rumah dh kene tinggal lame)...sebenar nye byk je nk update aktiviti harian..insyallah semangat nk update tu akan dtg sikti2..walaupun xtau bile kan heheheh...rase tahun lepas berape kerat je kan aku update walaupun xde sape kesah pun aku update ke x...doakan aku update bende2 berguna la ye...peace..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...