madam azlin

madam azlin

Wednesday, August 8, 2012

alo2 sian nye dia

semalam my bucuk besar tibe2 mengadu mcm sakit tekak rase nk demam..so semalam dia ambk mc..pagi tu dlm pukul 11 dia kejut aku ckp nk ikut x pegi klinik dengan dia..so dengan pantas aku jwb..."malas la nnt x sempat nk g keje ptg"..so dia pun pegi je sorang..x sangke lak dia merajuk sebab ptg tu aku msg jwb mcm nk x nk..call pun same..rupe2 nye mmg merajuk sebab aku x follow..heheheh kejam ke aku...aku rase time dia kejut tu nikmat giler tido time tu kan...

so arini tgk dia melepet je..ckp tekak sakit semua..mmg nk xnk kene gak bwk g klinik..terus bwk klinik panel..kalau pegi kerajaan mmg lembap...pastu cek pun mcm tu je..sgt sakit ati..td bwk kat al zahra dia ckp tekak dah bernanah..mmg susah laki aku nk napas..see x pasal2 dah bernanah..terus kene ambk gas..siap ambk enjaction sekali..pakej...pastu dah settle semua boleh laki aku ni ungkit lg..."tu la semalam suruh teman x nk..cube teman..mesti x jd mcm ni"ceh buat ayat suruh aku sebe salah la tu...choowww....


nmpk x budak sebelah tu..dia tengah gelakan laki aku..dia x tau  kejap lg dia pun jd mangse mcm ni gak..

see...kan dah ckp...dia pun kene sekali...mcm anak dgn bapak kan...

2 comments:

Riri Yoorin said...

cute laa laki ko beb

atulhani said...

hahahaa lawak pun ada cara alin cite.. then mmg cute la seorang lelaki badan tuff dok sebelah kanak2, pakai nebulizer sesama.... hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...