madam azlin

madam azlin

Wednesday, August 29, 2012

raya lite lite je...

org lain letak gamba raye.,..aku pun nk letak gak...hehehehe..dah jadi bini org feel raye lain mcm sikit..tahun ni persiapan lebih kepade suami..sebab duk mengadu kalau shopping je mesti cari baju aku..baju dia kemudian..tu pun nk berkire ke???haisshhhh...memandang kan dia x penah sambut raye yg betul2 sebab sebelum ni kalau raye dia mcm ambk x kesah..baju pun pkai tahun lepas dan lepas dan lepas..x tahu berape tahun punye la senang cite..so tahun ni dia nk shopping habis habisan...smp duit pun habis jugak...ni pas raye terpakse goreng tolo balik...ohhh ye gas kene beli ni...

tahun raye x kemane..raye blk banting...g rumah sedare mare...kalau patern jawe semua rumah wajib mkn...smp baju aku tercantas tau...kes dah berat mencanak2 naik..tahun dpn konfem buat baju kurung je..senang cite..xyah nk kempis perut 24 jam....tahun ni baju ktorg xde la sedondon sgt...ade warne2 same jugak tp x byk...myb next year blh kot buat sedondon tu pun kalau aku rajin..hehehehe

my adik bongsu
with bakal abag ipar...
sehati berdansa


sepupu sepapat..

location:kg belah bapak aku with nenek...

1 comment:

Riri Yoorin said...

alin kemain berseri ko skrg :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...