madam azlin

madam azlin

Friday, November 16, 2012

AES grrrrrr...demmmm u...



xpasal aku dpt surat saman pasal AES ni..lokasi putrajaya..waktu mlm..mmg dah agak aku kene tp nk sedap kan ati aku bwk berape je time tu..so potensi nk dpt kurang..sekali dpt surat cinta..suruh baya rm300..kalau x naik court...dlm surat tu speed 81km/j..81km je pun..naik kancil je pun..bg la peluang kat kete aku nk bwk laju sikit..ni asyik tengok org potong aku je..nk laju sikit kerete dah mengigil2 mintak slow..bile dah sdp bwk laju lak surat saman dpt..WTH!!!siap attach gamba tu yg xleh tahan..clear ok..nasib x korek idung..kalau x confirm masuk gak tu..ade sape2 boleh settle kan kes aku ni x...baya separuh pun xpe..ni nk baya rm300 mau tercabut semua bulu2 dekat bdn aku ni..

1 comment:

Muhammad Aele Shafri Bin Rusli said...

tahun bila ni? brapa hari yee surat sampai ke rumah selepas kena flash ni? sbb sy bru kena dua hri lps..bila check dlm sistem tak ada pun...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...