Tuesday, April 2, 2013

maixara C-sential

mari sini rapat2 adik2 kakak2..acik nk jual produk kecantikan yg boleh gebus kan kulit..kalau malas nk kocak2 air mari kite telan pil pulak..sgt mudah..ambk air kosong kasi telan ini pil xpun kunyah smp lumat..tunggu seminggu kulit jadi gebus mcm siti nurhaliza...eh nk ambk siti nurhaliza jd model lak kan...mau acik kene saman..naik turun court...sambil melodi temuramah acik..hehehe pang sedas...

produk ni kalau x salah baru lagi dekat pasaran..dan tgh hot item tau..rugi sape x cube..so mari kite tgk ape hebat nye produk ni...





-perempuan dan lelaki boleh mkn(boleh syer laki bini)
-kesan boleh nmpk dlm masa 7 hari(insyallah)
-kene minum air dgn byk...(mcm biase..nk gebus kene korban sikit minum air dgn byk)
-boleh kunyah xpun telan(semudah abc kan)
-jgn risau..bende ni x pahit mcm ubat..rase mcm strawberi baru feeling2 mcm dekat cameron
-1 kotak boleh tahan 2 bulan
-sesuai untuk ibu tgh menyusu..time period pun boleh telan..kalau pkai susuk pun blh telan jugak..eh susuk???
-100% dari buah buahan..

testimoni






harga RM90 free postage+sabun beras..COD area kajang(pickup point econsave jln reko) bangi(mcd bangi) putrajaya/cyberjaya/banting(sabtu-ahad)

promosi harga RM85 untuk COD..jom dapatkan cepat sementara promosi masih ada...


2 comments:

Anonymous said...

cm ne nk contact nie??saya nk bli by COD...

anak aris said...

kalau berminat boleh sms ke 0193124951 TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...