madam azlin

madam azlin

Friday, March 1, 2013

aura white beauty

new aura white click here--->AURA WHITE



 aura white beauty mampu mencerah kan kulit dan buat kulit kite tegang dan x kusam..sape2 ade masalah xblh mkn collogen jenis marin..xperlu risau lg..sbb korang blh mkn aura white tanpa ade kesan sampingan..x caye???cube dulu...

sedikit info:


-KESIHATAN DALAMAN
Formulasi 3x stem sel phytocelltec pkar kesihatn telah membuat penyelidikan selain PGC ini baik untuk kulit ia juga dapat meningkatkan tahap ketahanan kesihatan tubuh badan, melawan radikal bebas serta membaikpulih sel-sel lama kepada sel- sel baru
CARA MAKAN
- 1 Scoop Pagi sebelum sarapan
- 1 Scoop Malam sebelum Tidur
** Period stop minum..Hari ke 4 period blh mula minum..
** Selepas pengambilan Aurawhite elakkn minum minuman yang mengandungi Kafein dan Berkarbonat

INOVASI TERKINI GABUNGAN
-L-GLUTHATIONE
-TILAPIA COLLAGEN
-VITAMIN C
-HYALURONIC ACID
-TRIPAL STEM SELL PHYTOCELLTEC

INOVASI KECANTIKAN TEKNOLOGI JEPUN

1-KULIT CERAH & GEBU
Diformulasi dengan teknologi dari Jepun mengabungkan Tilapia Collagen, -Glutathione, Vitamin C, Hyaluronic Acid dengan bahan semulajadi yang lain seperti Tomato Stem sell, Epal Stem sell, Rosella stem sell, Lemon, Turnip, Strawberi, Maquiberi, Papaya, Sarang Burung, Astaxanthin, & Pinebark dimana ia bertindak 3 kali ganda mencerahkan kulit, membaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, pigmentasi serta kulit kering & kasar. Hasilnya kulit lebih putih, halus, licin dan gebu. SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

2-KECANTIKAN KUKU DAN RAMBUT
Secara teliti ia dapat membantu anda yang mengalami masalah keguguran rambut berminyak atau kulit kepala kering tidak kurang juga yang mengalami kuku mudah patah, berbunga dan kering. Meningkatkan kalsium yang diperlukan oleh tubuh badan member tulang lebih kuat

3-SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU
PGC ini sesuai bagi ibu mengandung dan menyusu kerana kandungan khasiat vitamin yang tinggi ia menyalurkan nutrisi terus kepada bayi di dalam kandungan dan mengalakan pemprosesan susu yang banyak jadi si ibu cantik bersama bayi yang comel

4-LEBIH AKTIF DAN BERTENAGA
Jika dulu anda lesu dan mudah penat PGC boleh membantu anda member tenaga serta mengurangkan sakit sendi & otot. Kebiasaan tidak kira lelaki atau wanita bergerak aktif setiap hari kekurangan kolagen & vitamin adalah penyebab utama masalah kelesuan. Aktifkn Hidup Anda !

5-KESIHATAN DALAMAN
Formulasi 3x stem sel phytocelltec pkar kesihatn telah membuat penyelidikan selain PGC ini baik untuk kulit ia juga dapat meningkatkan tahap ketahanan kesihatan tubuh badan, melawan radikal bebas serta membaikpulih sel-sel lama kepada sel- sel baru

KELEBIHAN UTAMA AURAWHITE BEAUTY
*50% Pencerahan ketara dalam 2 minggu
*Pemulihan kulit yang rosak dan bermasalah
*Untuk hilangkan masalah jerawat yg teruk / jeragat /pigmentasi / hilangkan parut dn liang pori terbuka
*Rambut lebih sihat, halus dan bersinar
*Mengurangkan kedutan dan garis halus
*Melambatkan prosess penuaan
*Mengatasi masalah sembelit
*Mengurangkan sakit sendi
*Meningkatkan tenaga dan lebih aktif
*Mengurangkan rekahan kaki
*Menguatkan otot, tulang dan kuku
*Memulihkan payudara yang kendur
*Meningkatkan penghasilan susu ibu
*Mengandungi nutrien yang tinggi

UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT,
MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.KEBAIKAN AURA WHITE:

1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegat jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan Tompok Hitam dan Parut
11) Kesan Pencerahan Yang Menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu Menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh
dan menghasilkan kulit lebih cerah

ingin tahu lebih lanjut boleh click AURA WHITE



harga RM150 free shaker+mask muke(1 botol mampu tahan 1-2 bulan..sgt jimat)...dengan setiap pembelian lebih dari 3 boleh dpt special price..berminat??boleh whatsapp ke 0193124951 atau email ke azlin.arisfadilah@gmail.com..

COD AREA PUTRAJAYA/CYBERJAYA/BANGI PICKUP POINT MCD/KAJANG PICKUP POINT JALAN REKO ECONSAVE

COD AREA K.L (AMPANG/SETIAWANGSA/SENTUL/SETAPAK/GOMBAK/JALAN KUCHING/JALAN DUTA)

COD BANTING(HUJUNG MINGGU SHJ)

HARGA PROMOSI CLEARANCE.UNTUK COD 1 JAR RM140..DENGAN PEMBELIAN LEBIH DARI 2 JAR AKAN MENDAPAT HARGA SUNGGUH JIMAT..BERMINAT???BOLEH SMS DAN WHATSAPP..STOK ADELAH TERHAD...FREE GIFT MENANTI ANDA!!!




dpt free shaker(warne pink lg tau)+mask face

ni special gift dari aku..dapat sabun beras...








8 comments:

Anonymous said...

banting kt mane yer..kalau dkt ngn pekan banting blh jumpa..

anak aris said...

banting dekat PKNS..tp saya balik hujung minggu shj..sbb skrg duduk dekat kajang..kalau nk..boleh sms saya 0193124951

Anonymous said...

Kajang tu kat mana ea? sy duduk bangi

anak aris said...

kajang dekat aread sg chua..anything just sms me 0193124951

Anonymous said...

Sy berminat nk beli. Sy duduk seksyen 7 bndr baru bangi, mana plg dkat cod eh? Sy skrg mkn shaklee jugak tp nk try yg ni. Ade side effects x? Risau jugak, sbb aritu makan beautskin kulit jd teruk

anak aris said...

kindly please sms or whatsapp to 0193124951..segala pertanyaan akan di jawab dgn secepat mungkin..tq

Anonymous said...

rasa aura white ni mcm mana ek...ada yg kata rs lemon ada yg ckp rs ribena

SHAFIE book said...

di sabah tak ada ka ?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...