madam azlin

madam azlin

Saturday, December 28, 2013

magic cleaser double stemcell

kadang2 pkai pencuci muke berjenama pun masih x dpt hilangkan jerawat...pastu dh la ade jerawat...pakej kulit kusam lg...muke kering..ishhh pakej la...nk keluar rumah kene pkai foundation tebal2..baru nmpk berseri muke...smp bile nk harapkan foundation...lame2 kulit x bernafas...nk beli gula kat kedai dpn rumah pun kene tepek foundation..hai la wanita...itu la punya stress bile fikir pasal muke..nk buat mcm mane...nk cantik kan...

so sape2 ade masalah mcm aku sebut td..meh try pencuci magic cleaser ni...pkai 7 hari dh nmpk kesan nye..kulit akan jd lembut..blackhead semua blh pudar la...kulit kusam????hurmmm nyah kau dari sini...ehhehehe....x caye..jom try...




kelebihan Produk DOUBLE STEM CELLS adalah ia berupaya mengatasi, merawat serta mencegah masalah & penyakit disamping bertindak membetul dan membaikpulih sel-sel yang rosak yang menyebabkan ia tidak berfungsi dengan betul.
-Memutih & menggebukan kulit wajah. 
-Membantu mengurangkan kedutan pada kulit 
-Menghapuskan jerawat dan bekas jerawat 
-mengecilkan pori-pori 
-Mengaktifkan sel-sel tubuh dan kulit 
-Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal 
-Menghilangkan minyak berlebihan 
-Melembapkan kulit. 
-Meningkatkan daya penyerapan kolagen 
-berupaya Merangsang penghasilan kolagen 
-Membantu bertindak sebagai anti penuaan 
-Agen antioksidan . 
-kesan penggunaan seawal 7hari 

untuk yg masih ragu2 dan mcm x caye je produk ni..xpe...aku blh bg tester untuk 2 minggu..harga rm20...
tp kalau beli sebotol terus harga asal rm90 tp untuk harga promosi rm70 with free gift...

berminat blh sms/whatsapp 0123908864...
xpun email azlin.arisfadilah@gmail.com

1 comment:

Firdaus Hamat said...

Salam..no phone di atas salah taip rasanya. pelanggan cik dah sms saya untuk produk diatas. terima kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...