madam azlin

madam azlin

Friday, October 21, 2011

makin nak dekat date makin super duper emosi

lately ni mmg perasan la aku punye emosi mcm x stabil..rase stress/sedih/menangis/marah..mcm2 lagi la...asl tengok cerite sedih je terus mcm emosi..nak join sekaki nangis gak..mengalah kan org mengandung kan..tadi tengok fairytale kim kardashian tibe2 emo..time die ckp die rindu kat bapak die..shit..aku boleh join nak nangis..ape kah ini????oh GOD cepat la tarikh aku nk kahwin..aku dah x sanggup nk laluai perasaan ni..serius stress..tadi dekat my bump tibe2 ade jerawat...wawwawaa apekah ni semua...jangan la mcm ni..syuhhhh2 g jauh..dah la sakit pinggang x ok lagi..ni tambah lagi penyakit mmg bertambah STRESS!!!...i need holiday!!!

1 comment:

zafri@ahjep said...

biasala lah tu alinnnnn...hehehe dulu abg ngan akak pun camtuh juge...tahan le sikit tak lama je lagi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...