madam azlin

madam azlin

Monday, November 7, 2011

JANGAN NK BUANG MASE!!!

aritu aku ade dpt msg dari kolej komuniti yg ckp aku di jemput hadir untuk krusus teknik solekan dan dadanan..yahoooo...gembire hati ni...akhir nye dorang panggil gak..krusus untuk 2 hari dan bayaran hanye RM20 je..sape xnk kan..so kalau korang mcm xtau nk buat ape hujung minggu boleh je attend mane2 krusus dorang buat..mcm2 krusus..x rugi tau..ade class masakan..jahitan..tanam pokok..dan lokasi korang boleh pilih kat mane paling dekat dengan rumah korang..mcm aku banting so ambk dekat kolej komuniti kuala langat..

mcm aritu sepupu aku ade buat kek semua kan..so die ckp die blaja dari krusus mcm ni la..yela die pun suri rumah..dari duk goyang kaki ape slh nye g blaja kan..mane tau bakat korang hebat boleh meniage pulak..skrg ni ko niage ape je yg x untung..lagi2 berniage mcm bakery..peh..mmg laku..1 lagi..ni pun mcm persediaan time korang dah pencen xtau nk buat ape kan..xkan nk duk uma di mamah usia..duit pencen pun x de la kencang mane..so time2 mude ni korang patut attend class mcm ni..jgn lepas peluang mcm ni..rugi..dah la murah..kalau korang g private mau mkn beratus..ni dah la RM20..bahan semua dorang sediakan..so ape lagi cepat la daftar ye..

p/s:bg sape2 xtau link untuk mendaftar sile pegi dekat kolej komuniti punye website dan click dekat krusus jangka pendek..selamat belaja ye rakan2..

1 comment:

Riri Yoorin said...

menarik juge ni tade la menung dinding.. tk pon gulung rambut sambil baca novel

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...