madam azlin

madam azlin

Wednesday, December 26, 2012

calender 2013


td mkn SR pastu time nk baya nmpk kat situ kalau beli kek sebijik dpt free calender..tp ati ni nk sgt kalender ni..memandang kan company sendiri kedekut nk bg kalender so terpakse buat aksi mengode kat cashier mymmar tu..kasi muke kesian,ckp penuh gemah gemalai dgn baju tertumpah sos...muke selekeh akhir nye dpt gak..yeeehaaa...ingat kalender je semate rupe2 nye dlm tu ade voucher untuk every month punye..settle pasal kalender..xyah pening2 pale nk cari mane calender untuk tahun dpn..kalender ni sgt penting untuk tulis aktiviti harian..aku ni jenis pelupe..almaklum la..tahun dpn umo makin meningkat..tp muke maintain mcm budak lepas SPM...hehehe geli ek aku ckp mcm ni...xleh terime hakikat la tu...pffffttttt

2 comments:

atulhani said...

senyum2 sengih2.. takyah beli kek dapat calendar?? mintak lagi alin....

anak aris said...

smlm nk mintak byk2 tp segan...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...