madam azlin

madam azlin

Thursday, January 5, 2012

pakai botox ke???x la salah makan ubat je..

semalam time keje mlm kepale aku rase sakit akibat sesema x di undang..paham2 je la kan kalau dah seseme mmg tangkap kepale..time tu la rase mcm nk hantuk kepale kat dinding laju2..aku semenjak kahwin mmg ade migrain..jadi nya ubat migrain+tahan sakit semua ade dlm handbeg(ape gune handbeg besar2 xde isi)..aku pun ngap la ubat tahan sakit tu..tp sebelum tu aku belek2 pil tu dlm hati dah ckp ubat ni mcm aku penah elegik dulu..tp dulu rane pink ni mcm warne kelabu sikit..mst x ni..dengan auto matik nye aku ngap..

then after 5 minute terase pipi aku mcm denyut2 ade bnd nk membengkak..tp aku tgk cermin xde pape..perasaan je ni kot..so aku pun buat keje la mcm biase..tibe2 mate aku gatal2..kalau dah gatal2 ni aktiviti paling best ade lah mengosok selaju2 nye kan..(eleh mcm korang x penah buat kan2)..tp makin lame makin gatal..pastu berair2..sudah ni ape pasal ni..aku g toilet mmg dah nmpk bengkak..sah ubat ni mmg aku elegik..terus berdesup aku mintak blk..kang aku lame2 kat sini muke aku jadi alien dorang larik lak..sape nk jage opis..

otw blk call en husband suruh teman g al zahrah balik sebab klinik tu yg bg ubat aku tu..blk uma pickup en husbang then terus pegi..otw blk tgh drive mate aku mmg dah kecik..dah nk tengok jalan kene tunduk kepale sikit baru nmpk..mmg sekse..pastu aku nafas pun dah sekat2..sampai2 klinik tu tengok org bukan main ramai..dlm ati ckp mlm2 pun ramai sakit..then register semua tanye ramai patient ke..org tu ckp x ramai..yg ramai2 tu tunggu kawan dia baru meninggal..terus kejung badan..sebab aku ni sensetip dengar org meninggal2 ni..

x lame duduk name aku kene panggil..dokter cek2 mmg aku elegik ubat ni..kene enjit bagu natural kan blk bengkak2 semua tu..suruh masuk 1 section untuk enjit..aku pun follow la..then aku org ramai2 kerumung kat 1 katil ni..sah ni yg budak meniggal tu..tp aku nmpk tang kaki je..boleh pulak dokter tu suruh aku tunggu sementare dia nk ambk barang2 nk enjit aku tu..nk tau posisi kat mane die suruh aku duduk tu??betul2 depan mayat tu..mmg boleh pitam..x pasal2 aku dpt penyakit lain..aku pun geleng2 kepale xnk duk kat situ..makin lame makin berundur..time tu tuhan je tau perasaan aku..mcm nk pecut lari 100m...dokter tu ckp tkt ye..aku pun angguk la..gile ko kang kalau aku ckp berani mau suruh duk tepi mayat tu..heheheh pastu dia suruh masuk bilik dia blk..lege sikit..

dah masuk bilik tu dokter dtg then enjit..selalu nya aku nk enjit takut2..tp nk blk cepat punye pasal aku tadah je tangan aku then cabut..serius neves tengok mayat ni tebal lagi kat badan aku..blk2 lapa nk mkn..singgah mcd tapau..blk uma jalan pun dah x betul sebab kesan enjit tu kot mkn terus tido..sok pagi nya muke still x susut..aku dah cuak..yela nk g honeymoon dengan muke serupe alien..lepas lunch mkn ubat sambung tido..bgn terus g alamanda..jln2 g alamanda feeling muke mcm pkai botox bwh mate..tenggang je...kalau mcm ni pkai botox mmg x la aku nk buat..serupe mcm ape je..smp laki aku pun blh x kenal aku..ape kes!!


blk dari hospital..muke makin bengkak

cube tengok bwh mate aku..mcm pkai botox x??



3 comments:

atulhani said...

aah dulu awak penah kena masa keja shif ngan saya..

Diana @ Didi said...

lorh..cian

atulhani said...

awk allergi kat ubat tahan sakit yang nama PONSTAN tu kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...