madam azlin

madam azlin

Thursday, January 31, 2013

Bedak arab kokuryu

Bedak tehangat di pasaran..murah dan jimat...bedak arab kokuryu sesuai di gunakan bagi kulit asia lg2 kulit aku yg bekerak ni ..

Antara kebaikan nya:-

-3 in 1(powder/foundation/moisturizer)
-mengecut jerawat/membaiki struktur kulit x sekali/melembut kan kulit seperti baby..auwww I like..
-tahan 8 jam
-bedak ni ikut suhu darah...ala mcm liptick tu yg ade ikut2 darah..so xyah risau kulit xkan jd gelap
-yg paling penting dijamin halal

cara gune:

basah kan span..pastu sapu kat bedak sikit then just dap dap kat muke...jgn terlalu tekan sgt time nk sapu tu..tkt nnt over pulak...

berat 50gm ...blh tahan 3 bulan...setakat ni stok jenis russet je yg ade..jenis2 lain blm kuar lagi..maybe lagi 2 minggu patern lain baru smp...sabo ye..
harga RM46 free postage..sape2 nk beli borong sila email atau whatsapp untuk special price.


Berminat blh sms/whatsapp ke 0193124951 atau email azlin.arisfadilah@gmail.com



bedak arab

kulit nmpk bersinar je kan..

p/s: jualan atau tempahan bedak akan di buka semula pada hari khamis 28/2..tuan tanah pegi bercuti sebelum tu..papehal2 sila email je kalau nk booking dulu..harap maklum

2 comments:

Iqah Razak said...

berminat..nak oder gaks alin..

NOrhafizah Awang said...

Nk oder mcmana?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...